23 feb: debatavond in Groningen

Op 23 februari nemen we deel aan een debatavond in Groningen, georganiseerd door de Feministische Actiegroep Groningen. Tijdens de avond zal een panel van zes feministen met elkaar en het publiek in debat gaan aan de hand van stellingen over de politiek, de samenleving en de verhouding tussen mannen en vrouwen.

Het idee voor de avond kwam voort uit de behoefte het feminisme als stroming en mogelijkheid onder de aandacht te brengen op een positieve manier. De FAG bestaat sinds najaar 2010 en organiseert informatie- en debatavonden over ongelijkheid, emancipatie en feminisme.

In het panel zitten de anarcha-feministische groep de Dolle Mollies, de FAG, Elise van Alphen eindredacteur van tijdschrift LOVER, Dylan Rijsbergen schrijver van Het onbehagen van de man, Linda Duits gepromoveerd op meisjesculturen en Anneke Ribberink universitair docent aan de VU en auteur van Leidsvrouwen en zaakwaarneemsters. Een geschiedenis van de aktiegroep Man Vrouw Maatschappij. Het debat wordt geleid door Barbara Henkes, universitair docent aan de RUG.

Meer informatie is ook te vinden op:
www.FeministischeActiegroepGroningen.nl
fag.groningen@gmail.com,

Security Code: